Kryetari Arben Taravari prmovoi investimet në shkollën fillore periferike "Bashkimi"

,
Kryetari i Komunës së Gostivarit bashkë me ekipin e tij sot promovoi investimet në shkollën fillore "Bashkimi" në lagjen Tullana. "Sot promovuam investimet në Shkollën fillore periferike “Bashkimi” në lagjen Tullana. Investimi…

THIRRJE PUBLIKE PËR SHFAQJE TË INTERESIMIT PËR PJESËMARRJEN E NJË PËRFAQËSUESI TË ORGANIZATAVE TË SHOQËRISË CIVILE SI VËZHGUES NË KOMISIONIN PËR VLERËSIMIN E PROPOZIM-PROJEKTEVE NË KUADËR TË PROJEKTIT RELOAD 2 NË KOMUNËN E GOSTIVARIT.

,
Programi Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor 2 (ReLOaD2) është vazhdimësi e fazës së parë të projektit të implementuar në periudhën (2017-2020). Projekti financohet nga Bashkimi Evropian (BE) dhe zbatohet nga…

Komuna e Gostivarit hap "Qendrën për diasporë"

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot me ministrin për Diasporë, Xhemal Çupi nënshkruan marrëveshje për hapjen e një Zyre për bashkëpunim me diasporën që do të quhet "Qendra për diasporë". Këto zyra janë të…

Kryetari Arben Taravari u takua me ambasadorin e Republikës së Sllovenisë në RMV, Milan Predan

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari, ka realizuar takim me ambasadorin e Republikës së Sllovenisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, shkëlqesinë e tij, Milan Predan. Në takim u bisedua për zhvillimin lokal por…

Komuna e Gostivarit muajin nëntor ia kushton mbrojtjes së shëndetit të nxënësve

,
Departamenti për Mbrojtje Sociale, Shëndetësore dhe Mbrojtjen e Fëmijëve pranë komunës së Gostivarit organizoi tribunë për sensibilizimin dhe ndërgjegjësimin e të rinjëve me temë: “Efektet negative në shëndetin mendor dhe…

Kryetari Arben Taravari takoi ambasadorin e BE-së, David Geer

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari në kuadër të projektit "BE-ja për ju", në hapësirat e komunës sot priti në takim ambasadorin e Bashkimit Evropian, shkëlqesinë e tij, David Geer. Në takim u diskutua për çështje…

Komuna e Gostivarit me pikëllim pranoi lajmin për tragjedinë e sotshme në Stamboll

  Me keqardhje dhe pikëllim e pranuam lajmin për tragjedinë që ndodhi sot në Stamboll të Turqisë Komuna e Gostivarit shpreh ngushëllime për familjarët e viktimave dhe popullin turk. Solidarizohemi me ju në këtë ditë…

Komuna e Gostivarit me klubit e shahut "Gostivari" organizoi turneun e shahut mes nxënësve të shkollave fillore

40 nxënës nga të gjitha shkollat fillore të qytetit të Gostivarit, sot kanë marrë pjesë në turneun e shahut ndërshkollorë që u organizua nga pushteti lokal në bashkëpunium me klubin e shahut “Gostivari”. Turneu u hap nga…

Komuna e Gostivarit fillon asfaltimimin e rrugës në Banjicë të Epërme

Komuna e Gostivarit fillon asfaltimimin e rrugës në Banjicë të Epërm Komuna e Gostivarit ka filluar me asfaltimin e rrugës në fshatin Banjicë e Epërme. Rruga ka një gjastësi prej 600 metra, ndërsa në të paraprakisht janë përfunduar…

THIRRJE PËR KRIJIMIN E KËSHILLIT NISMËTAR

Në bazë të nenit 36 dhe 48 të Ligjit për vetëqeverisje lokale(“Gazeta Zyrtare e RMV-së” nr. 5/02 ), dhe nenit 16,17,18 të Ligjit për Pjesëmarrjen e të Rinjve dhe Politikat Rinore (“Gazeta Zyrtare e RMV-së” nr.10/2020, 16.01.2020),…