CeProSARD në bashkëpunim me Komunën e Gostivarit, mbajti takim pune për përkrahje të ndërmarrësisë sociale dhe zhvillimit të qëndrueshëm të gjelbër

Me datë 04.04.2022 në zyrën e kryetarit të Komunës së Gostivarit, ekipi i projektit Përkrahje e ndërmarrjeve sociale duke ndjekur parimin – “Mos lini askënd prapa”, i implementuar nga Asociacioni i Qytetarëve – Qendra për…

“Pjesëmarrja (lokale) e të rinjve është e rëndësishme”

Në këtë temë, kryetari i Këshillit Komunal, Valbon Limani, mbajti fjalë përshëndetëse në Qendrën “YCC” në Gostivar, e cila në partneritet me Qendrën për Dialog Interkulturor (CID) – Kumanovë, filloi me zbatimin e këtij…

Tabelarët me projektet e aprovuara

,
Tabelarët me projektet e KALUARA (aprovuara) nga thirja publike për mbështetje financiare të shoqatave, klubeve sportive dhe projekteve nga personat fizik për Komunën e Gostivarit e publikuar më 17.01.2022 – 15.02.2022. Për projektet…

THIRRJE PUBLIKE për shfaqje të interesimit për pjesëmarrjen e një përfaqësuesi të organizatave të shoqërisë civile si vëzhgues në Komisionin për vlerësimin e propozim-projekteve në kuadër të projektit ReLOaD 2 në komunën e Gostivarit.

,
Programi Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor 2 (ReLOaD2) është vazhdimësi e fazës së parë të projektit të implementuar në periudhën (2017-2020). Projekti financohet nga Bashkimi Evropian (BE) dhe zbatohet nga…

Këtë muaj monumenti G❤️STIVAR i përkushtohet Gruas!

Me rastin e festës së 8 Marsit - Ditës Ndërkombëtare të Gruas, nxënësit e SHMKM “Gostivari” në monumentin GOSTIVAR vizatuan lule. Le të shërbejë kjo për senzibilizim kundër dhunës ndaj grave dhe kundër diskriminimit të…

Filloi fushata "Tatimi im, për komunën time!"

,
Për komuna më të mira, duke e shlyer në kohë tatimin në pronë. Komuna e Gostivarit si komunë - partner e Projektit të USAID për përforcim të kapaciteteve për shfrytëzim të resurseve i bashkohet fushatës "Tatimi im, për komunën…

Informacion për mbajtjen e debatit publik për Studimin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për projektin "Projekti për ndërtimin e deponisë sanitare për mbeturina të ngurta komunale jo të rrezikshme" në komunën e Gostivarit.

Informacion  për mbajtjen e debatit publik për Studimin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për projektin "Projekti për ndërtimin e deponisë sanitare për mbeturina të ngurta komunale jo të rrezikshme" në komunën e Gostivarit. Ministria…

THIRRJE PUBLIKE PËR ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE PËR DORËZIM TË PROJEKTEVE PROPOZIMORE (ReLOaD2)

,
KOMUNA E GOSTIVARIT NË PARTNERET ME PROGRAMIN ZHVILLIMOR TË KOMBEVE TË BASHKUARA (UNDP) SHPALL: THIRRJE PUBLIKE PËR ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE PËR DORËZIM TË PROPOZIM PROJEKTEVE NË KUADËR TË PROGRAMIT RAJONAL PËR DEMOKRACINË…

Në hapësirat e Komunes së Gostivarit, u mbajt sot prezantimi i Panairit të ardhshëm të biznesit për prodhues nga Gostivari.

Kjo si rrjedhojë e nënshkrimit të Memorandumit për bashkëpunim me Agjencinë e marketingut dhe menaxhimit Eurostep, me qëllim organizimin e një panairi më 21 dhe 22 maj 2022 në Gostivar, ku do të marrin pjesë persona juridikë nga…

Kryetari Taravari priti ambasadoren amerikane Byrns

18.02.2022 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, ishte sot nikoqir i ambasadores së SHBA-ve në Shkup, znj. Kate Marie Byrns, gjatë vizitës që ia bëri Gostivarit. Fillimisht Taravari dhe Byrns u takuan në Komunën e Gostivarit…