Taravari në Bruksel: “BE të përkrahë edhe pushtetin lokal në Ballkanin perëndimor”

05.12.2017 Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari ishte panelist në Samitin vjetor evropian për Ballkanin, “Ballkani Perëndimor në udhëkryq - Sfida të reja, dinamikë në ndryshim” i cili u realizua në Bruksel. Në…

Ekonomistët e rinj nga Gostivari në trajnim dyjavor në Zvicër

,
04.12.2017 Një grup prej gjashtëmbëdhjetë nxënësish dhe dy supervizorë nga Shkolla e Mesme Ekonomike “Gostivar” janë në trajnim dyjavor në Zvicër. Qëndrimi realizohet në kuadër të projektit Implementimi i Konventës për…

Komuna e Gostivarit e shënoi Ditën ndërkombëtare të personave me nevoja speciale

,
04.12.2017 Me rastin e 3 dhjetorit - Ditës ndërkombëtare të personave me nevoja speciale, një delegacion i Komunës së Gostivarit vizitoi Qendrën ditore për përkujdesje të fëmijëve me nevojaspeciale dhe paralelen speciale…

Kryetari Taravari do të mbajë fjalim në Samitin e Brukselit

23.11.2017 Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari do të marrë pjesë në Samitin vjetor evropian që do të mbahet më 5 dhe 6 dhjetor në Bruksel. Në këtë Samit, kryetari Arben Taravari do të mbajë fjalim në temë “Ballkani…

Takim informativ me drejtorët dhe ndihmës drejtorët e shkollave publike

,
01.12.2017 Në mjediset e Komunës së Gostivarit, përfaqësues të administratës komunale realizuan një takim informativ me drejtorët dhe ndihmës drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme. Në takim, drejtuesit e shkollave u infromuan…

NP “Komunalec”: Punohet intensivisht për tejkalimin e problemit me ujin e pijshëm në Debresh

,
01.12.2017 Si pasojë e rreshjeve të vërshueshme të shiut, sidomos gjatë natës së mbrëshme në rajoin e Pollogut, uji nga burimi, mbërrin i turbullt në rezervuarin nga i cili furnizohet një pjesë e fshatit Debresh. Shkaku i kësaj,…

Konsultime për fazën e dytë të projektit për përmirësim të furnizimit me ujë në komunën e Gostivarit

,
01.12.2017 Konsulentë të angazhuar nga Sekretariati Shtetëror për Çështje Ekonomike (SECO), në kuadër të Programit për ujësjellës dhe kanalizim, zhvilluan një takim pune me drejtorin e Ndërmarrjes Publike “Komunalec”, Isak…

Janë siguruar 120 mijë euro për ndërtimin e rrugëve lokale në Padalisht dhe Tërnovë

27.11.2017 Në kuadër të programit për zhvillim të infrastrukturës rurale të financuar nga Bashkimi Evropian dhe bashkëfinancuar nga buxheti kombëtar, Komuna e Gostivarit siguroi fonde në vlerë prej 120.000 euro. Programin e implementon…

NP “Parkingjet publike dhe gjelbërimi” aksion për krasitjen e drunjve dhe pastrimin e shtartit të luimit në fshatin Debresh

,
29.11.2017 Në vigjilie të stinës së dimrit, Ndërmarrja publike “Parkingjet publike dhe gjelbërimi”, është para përmbylljes së aksionit për krasitjen e drunjve në sipërfaqet publike në qytetin e Gostivarit. “Për momentin…

Me ekspozitën “Çmimi i Nëntorit” dhe koncertin “Paqe e miqësi nëpërmjet tingujve” u përmbyllën manifestimet për Ditën e Pavarësisë në Gostivar

29.11.2017 Ekspozita tradicionale mbarëkombëtare  “Çmimi i Nëntorit”, e cila organizohet nga ana e SHAFM “Draudacum” nga Gostivari dhe me koncertin “Paqe e miqësi nëpërmjet tingujve” me mjeshtër eminent të skenës muzikore…