Aslian Snopçe: Ekskursionet shkollore do të realizohen sipas planit

,
30.04.2018 Udhëheqësja e Sektorit për arsim pranë Komunës së Gostivarit, Aslian Snopçe, bëri të ditur sot për mediat, se të gjitha ekskursionet shkollore do të realizohen sipas plan-programit të paraparë dhe se nxënësit dhe…

U mbajt Gara ndërkombëtare në paraglajding “Mavorovo Open” - 2018, u mbështet edhe nga Komuna e Gostivarit

30.04.2018 Fundjavën që lamë pas, 28 dhe 29 prill, u mbajt Gara ndërkombëtare në Paraglajding – ulje precize “Mavorovo Open” - 2018, në organizim të Klubit Fluturues “Kondor” – Gostivar, me mbështetje edhe të Komunës…

Nxënësit e SHF “Goce Dellçev” vizituan Komunën e Gostivarit

,
26.04.2018 Nxënësit e klasës së katërt, paralelet në gjuhën maqedonase, pranë Shkollës Fillore Komunale “Goce Dellçev” - Gostivar, të shoqëruar nga mësueset e tyre, ishin sot për vizitë në Komunën e Gostivarit, për tu…

Komuna e Gostivarit e para implementon Ueb Platformën Raporto.mk

26.04.2018 Sot e tutje, banorët e komunës së Gostivarit mund të raportojnë në mënyrë të lehtë ankesat e tyre për problemet e kategorive siç janë: mbeturinat, gropat në rrugë, ndotësit e ajrit, ndriçimi publik, trotuaret e dëmtuara,…

Nesër vihet në funksion Platforma RAPORTO.MK

Shoqata Qytetare NEXUS - Koncepti Civil (NEXUS) do të promovojë vënien në funksion të Platformës Raporto.mk. Promovimi do të mbahet në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit, nesër në ora 10:00. Në promovim janë ftuar…

Drejtorët e dhunshëm të BDI-së shpallin konkurse të paligjshme

,
24.08.2018 BDI-ja arriti që me anë të presioneve të ndryshme mbi qeverinë Zaev, t’ia merr kompetencat në arsim kryetarit të komunës së Gostivarit, Arben Taravari. Ata duke aluduar në atë se do të venë rend në arsim, sollën…

Ambasadorja turke ia dorëzoi çelësat e dy auto-ambulancave kryetarit Taravari

24.04.2018 Ambasadorja e Republikës së Turqisë në Shkup, Tülin Erkal Kara, ia dorëzoi kryetarit të komunës së Gostivarit, Arben Taravari, çelësat e dy auto-ambulancave - donacion turk për nevojat e Spitalit të përgjithshëm…

Gjatë fundjavës u mbushën gropat goditëse në të gjitha rrugët e qytetit të Gostivarit

,
23.04.2018 Ndërmarrja Publike "Komunalec", me mbështetje të Komunës së Gostivarit, gjatë fundjavës që kaloi përmbylli aksionin për mbushjen e gropave goditëse në të gjitha rrugët e qytetit. "Aksionin që e filluam me ardhjen…

Me vetëiniciativë të banorëve dhe me ndihmën e Komunës së Gostivarit, rregullohet lagja rome “Dupka”

,
21.04.2018 Banorët e lagjes së margjinalizuar rome “Dupka” në Gostivar, realizuan një aksion për pastrimin e vendbanimit të tyre, ndërsa në ndihmë u doli Komua e Gostivarit përmes Ndërmarrjes publike “Komunalec”. Banorët…

NJTKZ pajiset me 10 shtretër – donacion nga Komuna e Gostivarit

20.04.2018 Me qëllim të përmirësimit të kushteve të punës për të punësuarit në Njësinë Territoriale Kundërzjarrit – Gostivar, Komuna e Gostivarit ndau donacion prej 10 shtretërish. Jusuf Bajrami koordinator i autorizuar nga…