E vërteta për BDI-në – Shefi i kabinetit qeras vetveten me 4 lap-topë dhe një tablet

22.03.2018 Në kuadër të fushatës “E vërteta për BDI-në”, zëdhënësi i Komunës së Gostivarit, Jasin Demiri, në konferencën e sotme për shtyp, zbardhi rastet e dy shkelje flagrante të procedurave dhe abuzim me asetet e Komunës…

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Komunës së Gostivarit dhe Fondacionit Metamorfozis

19.03.2018 Në prani të kreut të Delegacionit të BE-së në Maqedoni, Samuel Zhbogar, në një ceremoni rasti, Komuna e Gostivarit dhe Fondacioni Metamorfozis, sot nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi mbi Projektin për forcimin e turizmit…

Zhbogar: Pres që buxheti të miratohet ashtu siç e propozon kryetari Taravari

19.03.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari priti sot në kabinetin e tij shefin e diplomacisë së Bashkimit Evropian në Maqedoni, Samuel Zhbogar. Pas takimit, të dy bashkëbiseduesit në një konferencë për shtyp të…

Taravari paralajmëroi fillimin e gjashtë projekteve infrastrukturore

,
16.03.2018 Kanë filluar punimet për rikonstruktim të plotë të parkut të madh të qytetit në Gostivar. Për të ndjekur punimet nga afër , në vendngjarje doli kryetari Arben Taravari, i cili me këtë rast njoftoi se së shpejti do…

Nxënësit e SHF “Përparimi” vizituan organizatën rinore “YEP”

,
16.03.2018 Nxënësit e klasave të nënta të Shkollës Fillore “Përparimi” e fshatit Çegran, në kuadër të lëndës mësimore Edukimi qytetar, të shoqëruar nga profesorët e tyre, vizituan një nga organizatat qytetare të të rinjve…

U nënshkrua Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet SHMEK “Gostivar” dhe shoqatës “Aksion Paqësor”

,
16.03.2018 Shkolla e mesme ekonomike komunale “Gostivar” dhe shoqata “Aksion Paqësor nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi për projektin “Mbështetje e procesit për arsim të ingtegruar të shkollave”. Me nënshkrimin e këtij…

Demiri: Ja si kanë menaxhuar në arsim ata që ia morën kompetencat Komunës së Gostivarit

,
15.03.2018 Temë e press-konferencës së sotme në kuadër të fushatës “E vërteta për BDI-në”, ishte arsimi, respektivisht keqmenaxhimi në shkollën e mesme teknike “Gostivar”, gjatë mandatit 2013-2017. “Ndonëse ka  keqpërdorime…

Ligjërata për ajër të pastër në shkollat fillore të Gostivarit

,
14.03.2018 Në tre shkolla fillore të komunës së Gostivarit, respektivisht në SHF “Ismail Qemali”, SHF “Goce Dellçev” dhe SHF “Bashkimi” u mbajtën ligjërata për mbrojtjen e mjedisit jetësor, ku në fokus ishte ajri ambinetal. Aktivitetet…

Në shkollat ​​e Gostivarit, implementohet projekti "Respekto diversitetin"

,
13.03.2018 Me mbështetjen e Komunës së Gostivarit, Sektori i Punëve të Brendshme Tetovë, në shkollat e Gostivarit ​​e implementon projektin "Respekto diversitetin" qëllimi i të cilit është të tejkalohen paragjykimet, të mos…

Në Gostivar me rrethinë mënjanohen shkurret dhe pastrohen hedhurinat

,
13.03.2018 Ndërmarrja publike “Parkingje publike dhe gjelbërime” vazhdon me aksione gjithëpërfshirëse për rregullimin e sipërfaqeve të gjelbra publike nëpër gjithë territorin e komunës së Gostivarit, si dhe në rregullimin…