THIRRJE PUBLIKE PËR ORGANIZATA CIVILE PËR PARASHTRIMIN E PROPOZIM PROJEKTEVE NË KUADËR TË PROGRAMIT RAJONAL PËR DEMOKRACI LOKALE NË BALLKANIN PERËNDIMOR (ReLOaD)

KOMUNA E GOSTIVARIT NË PARTNERITET ME PROGRAMIN PËR ZHVILLIM TË KOMBEVE TË BASHKUARA (UNDP) SHPALL: THIRRJE PUBLIKE PËR ORGANIZATA CIVILE PËR PARASHTRIMIN E PROPOZIM PROJEKTEVE NË KUADËR TË PROGRAMIT RAJONAL PËR DEMOKRACI LOKALE…

Punë efikase e Sektorit për urbanizëm pranë Komunës së Gostivarit

12.03.2018 Prej marrjes së mandatit nga ana e kryetarit Arben Taravari dhe formimit të ekipit të ri udhëheqës në Sektorin e urbanizimit, Komuna e Gostivarit ka lëshuar gjithsej 24 leje ndërtimi, prej të cilave 16 për objekte individuale…

Komuna e Gostivarit do të binjakëzohet me Komunën Kilis të Turqisë

12.03.2018 Një delegacion i Komunës Kilis të Turqisë, qëndroi dje në Gostivar me ç’rast u takuan me kryetarin e komunës së Gostivarit, Arben Taravari. Në kuadër të vizitës, kryetari Taravari dhe i autorizuari nga ana e kryetarit…

Eko-aksion i banorëve të fshatit Çajlë, pastrohet deponia e egër në Rudinë

11.03.2018 Tash e katërt ditë vijon aksioni i madh ekologjik në vendin e quajtur Rudina, në periferi të fshatit Çajlë. Aksioni i iniciuar nga Bashkësia Lokale e fshatit Çajlë, gjeti mbështetje të gjerë te banorët, afaristët dhe…

Filloi ndërtimi i murit mbrojtës në hyrje të fshatit Reçan

10.03.2018 Kushtet e volitshme atmosferike, mundësuan që të fillojë ndërtimi I murit mbajtës përskaj rrugës në hyrje të fshatit Reçan, ku si pasojë e reshjeve intensive erdhi deri te rrëshqitja e tokës dhe rrezikohej që të shembej…

Gostivari shënoi Ditën e Mësuesit me program kulturor dhe ndarje mirënjohjesh

,
08.03.2018 E vogël ishte salla e Qendrës për Kulturë në Gostivar, për të pranuar të gjithë ata të cilët deshën që mbrëmë me pjesëmarrjen e tyre në manifestim, të shprehin respektin ndaj mësuesve. Manifestimi qendror për…

Konferencë shtypi "E vërteta për BDI-në" - MASH për dikend nënë, për dikend njerkë

,
08.03.2018 Drejtorët e shkollave, të shkarkuar në vitin 2013 kur komunën e Gostivarit e drejtonte Nevzat Bejta i BDI-së, në një konferencë për shtyp, prezantuan dëshmi se janë shkarkuar pa asnjë procedurë dhe se Ministria e Arsimit…

Dita e Mësuesit shënohet nëpër shkolla, në mbrëmje manifestimi qendror në Pallatin e kulturës

,
07.03.2018 Dita e Mësuesit - 7 Marsi, po festohet sot nëpër të gjitha shkollat në territorin e komunës së Gostivarit, ku mësimi zhvillohet në gjuhën shqipe. Nxënësit, nën udhëheqjen e mësimdhënësve të gjuhës shqipe, arsimit…

NJOFTIM

07.03.2018 Njoftohen qytetarët e Gostivarit, se Komuna e Gostivarit ka formuar Komision për përcaktimin e dëmeve të shkaktuara nga vërshimet në përputhje me dispozitat ekzistuese ligjore. Në përputhje edhe me rekomandimet e dala…

SHF “Ismail Qemali” dhe SHF “Gjon Buzuku” riparojnë mjediset shkollore

,
Dëshmi se me investime të vogla dhe me punë të përkushtuar, por edhe me ndihmë të donatorëve mund të bëhen punë shumë të rëndësishme, janë dy shkollat fillore komunale Ismail “Qemali – Gostivar dhe “Gjon Buzuku” - Sërmnovë. Në…