Intervenim i vogël por shumë domethënës në Shkollën e Ulët të Muzikës

,
11.02.2018 E shtuna aktive e Komunës së Gostivarit në shkollat komunale të Gostivarit, preku edhe Shkollën e Ulët të Muzikës “Enver Stafai”. Mbulesat e ulëseve në korridorin e kësaj shkolle, të regjura dhe të grisura, shëmtonin…

Intervenohet në SHF “Ismail Qemali” në Gostivari

11.02.2018 Me qëllim të krijimit të kushteve sa më të mira në shkollat fillore dhe të mesme komunale të Gostivarit, dita e shtunë u shfrytëzua për intervenime të caktuara në godinat shkollore. Në Shkollën fillore “Ismail Qemali”…

Sanohen dëmet e shkaktuar si pasojë e reshjeve intensive të shiut

,
14.02.2018 Si pasojë e reshjeve intensive të shiut që kapluan territorin e komunës së Gostivarit, u shkaktuan dëme të caktuara materiale, ndër të cilat edhe shkulja e drunjve. Ekipet e NP “Parkingje publike dhe gjelbërime” dolën…

Komuna e Gostivarit, zbaton mënyrën elektronike të pagesës së taksave komunale

15.02.2018 Prej sot, në Qendrën për shërbime komunale pranë Komunës së Gostivarit, filloi të zbatohet mënyra elektronike e pagesës së taksave komunale për kërkesa të ndryshme. Zbatimi i pagesës përmes kartelave elektronike,…

“E vërteta për BDI-në” - Abuzim me shpenzimet për karburant

15.02.2018 Zëdhënësi i komunës së Gostivarit, Jasin Demiri, në një konferencë për shtyp prezantoi faktet për abuzime me furnizimin me karburant të automjeteve në pronë të komunës dhe shpenzimet pa mbulesë të NP “Higjiena”…

Kryetari Taravari vizitoi Universitetin ndërkombëtar VISION në Gostivar

13.02.2017 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari i shoqëruar nga udhëheqësja e Sektorit për arsim, Aslian Snopçe dhe zëdhënësit të komunës, Jasin Demiri, vizituan Universitetit ndërkombëtar VISION në Gostivar. Delegacioni…

Kryetari Taravari, shpalosi të arriturat në 100 ditëshin e parë të mandatit

12.02.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, para gazetarëve, shpalosi të arriturat e udhëheqësisë së re komunale në 100 ditët e para të mandatit 2017-2021. “E depolitizuam arsimin duke bërë emërime të drejtorëve…

Komuna e Gostivarit fitoi grand prej 120 mijë euro nga UNDP

09.02.2018 Në kuaër të Programit rajonal për demokraci lokale në Ballkanin Perëndimor, kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari nënshkroi dje Memorandum bashkëpunimi me përfaqësuesen e UNDP-së, Luiza Vinton dhe të Delegacionit…

“E vërteta për BDI-në” - Nga 5 mijë euro në muaj më shumë i janë paguar partnerit privat për parkim zonal në Gostivar

,
08.02.2018   Në kuadër të fushatës “E vërteta për BDI-në”, konferencë për shtyp sot mbajti zëdhënësi i NP “Parkingjet publike dhe gjelbërimi”, Rasim Abduli, me ç’rast informoi për kontratën abuzive të lidhur në…

Sektori i arsimit filloi vizitat nëpër shkolla. Aslian Snopçe: Patjetër të kthejmë disiplinën dhe rregullshmërinë

,
06.02.2018  Udhëheqësja e Sektorit të arsimit pranë Komunës së Gostivarit, Aslian Snopçe, filloi turin e vizitave nëpër shkollat fillore dhe të mesme komunale të Gostivarit. Gjatë ditës së sotme, znj. Snopçe vizitoi Shkollën…