Komuna e Gostivarit mobilizohet për pastrimin e rrugëve dhe trotuareve nga bora

26.02.2017 Nën mbikëqyrjen e Komunës së Gostivarit dhe në koordinim me operatorin ekonomik për mirëmbajtje të rrugëve dhe me dy ndërmarrjet publike “Komunalec” dhe “Parkingjet publike dhe gjelbërimet”, punohet intensivisht…

Shembet dheu në rrugën rajonale Gostivar-Sërmnovë, Komuna e menaxhon me sukses problemin

26.02.2018 Komuna e Gostivarit, nëpërmjet ndërmarrjeve publike “Komunalec dhe “Parkingje publike dhe gjelbërime” arrit që me sukses ta menaxhojë shembjen e dheut në segmentin Llakavicë- Sërmnovë, si pjesë e rrugës rajonale…

Në SHF “Bashkimi” - Gostivar, u mbajtën gara në shah

,
22.02.2018 Nxënësit e shkollës fillore “Bashkimi” në Gostivar kanë zhvilluar gara në shah. Organizmi ka ardhur përmes Klubit të Shahut “Gostivari” dhe me mbështetje të Sektorit për arsim pranë Komunës së Gostivarit. Qëllimi…

Brenda dy-tre vitesh do të përmirësohen kushtet në lagjen rome “Vrima” në Gostivar

22.02.2018 Ministri pa resor Aksel Ahmedovski dhe kryetari i Partisë për Emancipim të Plotë të Romëve, Samka Ibrahimovski qëndruan në komunën e Gostivarit, me ç’rast, të shoqëruar nga kryetari i komunës Arben Taravari vizituan…

“E vërteta për BDI-në” – Bejta ka lëshuar aktvendime për legalizim pa nënshkirmin e shefit të urbanizmit

22.02.2018 Në konferencën e sotme për shtyp në kuadër të fushatës “E vërteta për BDI-në”, zëdhënësi i komunës së Gostivarit, përmes dokumenteve zyrtare zbardhi rastet e shkeljeve flagrante në sferën e urbanizimit nga ana…

Kryetari Taravari priti ambasadorin shqiptar Fatos Reka

22.02.2018 Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Maqedoni, Fatos Reka, qëndroi për vizitë zyrtare në Komunën e Gostivarit, me ç’rast u prit nga kryetari i komunës, Arben Taravari. Në një takim të ngrohtë miqësor, kryetari…

Në Gostivar, do të mbahet debat publik me OJQ-të

21.02.2018 Komuna e Gostivarit është përzgjedhur si një nga pilot-komunat ku fillon të implementohet projekti i UNDP – Programi Regjional për Demokraci Lokale në Ballkanin Perëndimor. Në saje të aktiviteteve të parapara të projektit,…

Kryetari Taravari vizitoi fshatin Reçan, do të intervenohet për parandalim të rrëshqitjes së tokës

,
21.02.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, vizitoi fshatin Reçan, me ç’rast u njoftua nga afër me problemet me të cilat ballafaqohen banorët e këtij fshati. Pika e parë në të cilën u ndal Taravari ishte hyrja…

Lyhen hapësirat e brendshme të SHF “Forina”

,
19.02.2018 Me kërkesë të prindërve, drejtoresha e Shkollës fillore “Forina” të fshatit Forinë të Gostivarit, Zeqije Musliu, ngriti iniciativë për lyerjen e hapësirave të brendshme të godinës shkollore, ndërsa e njëjta u…

Aksion i gjerë i NP “Parkingjet publike dhe gjelbërimi”

,
Aksion i gjerë i NP “Parkingjet publike dhe gjelbërimi” 19.02.2018 Ndërmarrja Publike ‘Parkingjet publike dhe gjelbërimi” nga Gostivari, këtyre ditëve është duke realizuar një aksion të gjerë për përmirësimin e gjendjes…