PARALAJMËRIM NGJARJE

Sot ( 29.03.2016 ) në ora 14:30 në mjediset e Këshillit Rinor të Komunës së Gostivarit, do të nënshkruhet platforma e  përbashkët për promovimin e turizmit mes Komunës së Gostivarit (Maqedoni), dhe Komunës së Dragashit (Ko…