Мала но мошне значајна интервенција во Основното музичко училиште

,

11.02.2018

Активната сабота на Општина Гостивар во општинските училишта, допре и во ОМУ “Енвер Стафаи”.

Навлаките на седиштата во ходникот на ова училиште, дотраени и искинати, му даваа обезличуваа изгледот на оваа институција во која се негува уметноста, сега се заменети со нови.

Беше тоа многу евтина интервенција, но која ја докажува решеноста на Општина Гостивар за подигање на квалитетот на образовните институции со кои таа управува.

Служба за информирање