Санирани штетите предизвикани од обилните дождови

,

14.02.2018

Како последица на обилните дождови кои го зафатија подрачјето на општина Гостивар, беа предизвикани одредени материјални штети, вклучувајќи и откорнување на неколку дрвја.

Екипи на ЈП “Јавни паркиралишта и зеленило” излегоа на терен и интервенираа за отстранување на последиците, како што беше случајот со дрвото што се урна преку објектот во автобуската станица во Гостивар.

Служба за информирање