Во текот на викендот се пополнија ударните дупки на сите градски улици во Гостивар

,

23.04.2018

Јавното претпријатие “Комуналец”, со поддршка на Општина Гостивар, ja заврши акцијата за пополнување на ударните дупки на сите градски улици.

“Акцијата која ја започнавме со пристигнувањето на пролетта, во текот на изминатитот викенд ја завршивме и веќе сите ударни дупки на градските улици се пополнети со што е овозможено нормално движење на возилата“, вели директорот на ЈП Комуналец”, Исак Лазами.

За годинава, Општина Гостивар планира да асфалтира околу 15 локални патишта и улици во градот и во руралните средини.

Служба за информирање