Известување

18.04.2018

Општина Гостивар ги информира граѓаните дека во тек е акцијата за санација на оштетените патишта на територијата на градот Гостивар.

Поради оваа причина, низ многу градски улици е отстранет оштетениот асфалт и се врши подготовка за поставување на нов асфалтен слој.

Крпењето на дупките на улиците “Беличица”, “Кеј Вардар” и нас. “Бањешница” ќе се направи денес, додека на другите улици во наредните денови.

Апелираме до граѓаните да бидат повнимателни при возење, воедно им се заблагодаруваме за разбирањето.

Служба за информирање