Известување

,

02.05.2018

Се известуваат жителите од населбите во долниот дел од село Чајле, дека денеска во 9 часот ќе започнат работите за поправка на дефектот во главната водоводна линија Ф 80 за тој дел од селото. Како резултат на тоа, додека ќе траат работите, снабдувањето со вода ќе биде во прекин или со намален притисокот.

Од ЈП “Комуналец” бараат разбирање од граѓаните.

Служба за информирање