ИЗВЕСТУВАЊЕ

,

20.06.2018

Се известуваат граѓаните дека утре (четврток) од 23:00 до петок во 07:00 часот, вода за пиење од градскиот водовод ќе биде во прекин.

Водата ќе биде прекината поради полнење на новиот базен во село Вторток, како и поради испитување на втората алтернативна главна линија кон главниот извор. Сето ова, како подготовка за започнување на работите во рамките на проектот СЕЦО 2.

Општина Гостивар и ЈП “Комуналец” бараат разбирање од граѓаните.

Информативна служба