ИНФОРМАТИВНА СРЕДБА ЗА ПРЕДЛОГ-РЕБАЛАНЦОТ НА БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА ГОСТИВАР

06.07.2018

Секторот за финансии и буџет на Општина Гостивар, организира информативна средба на која ќе биде презентиран предлог-ребалансот на буџетот на Општина Гостивар за 2018 година.

Информативната средба ќе се одржи во салата на Советот на Општина Гостивар на 09.07.2018 (понеделник) од 16:00 до 17:00 часот.

Се покануваат граѓаните да земат учество.

Служба за информирање