ИЗВЕСТУВАЊЕ

18.09.2018

Почитувани граѓани,

Од ЕВН – КЕЦ Гостивар известуваат дека утре (среда) од 9:30 до 11:30 часот, поради технички зафати во мрежа, без напојување со електрична енергија ќе останат потрошувачите од ул. “Мајор Чеде Филипоски” – област кај големиот парк, како и дел од улица”Слободан Пепоски” – Гостивар

Со почит,

Служба за информирање – Општина Гостивар