ИЗВЕСТУВАЊЕ

24.09.2018

Поради дефект на главниот цевковод во село Мирдита, денес од 9:00 до 16:00 часот, во селата Мирдита, Долна Бањица, Горна Бањица, Дебреше, Здуње, како и во населба Малеарди ќе има прекин во снабдувањето со вода за пиење.

Се молат граѓаните за разбирање.

Служба за информирање