ИЗВЕСТУВАЊЕ

02.10.2018

Се известуваат граѓаните дека утре ќе започнат градежните работи за целосна реконструкција на улица “18 Ноември“, делот од кај булеварот “Браќа Ѓиноски“ до кај Трафо-станицата во Ново Маало.

Поради обемот на работите, во овој дел сообраќајот ќе се одвива отежнато за подолг временски период, а понекогаш ќе биде и во целосен прекин.

Поради тие причини, се молат граѓаните уште од вечерва да не ги паркираат своите возила во овој дел, а од утре за сообраќај да користат алтернативни улици.

Ви благодариме за разбирањето!