Таравари упати телеграма со сочувство до семејството на градоначалникот Стојаноски

Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари, упати телеграма со сочуство до семејството и пријателите на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски,.

“Со жалење ја примив веста за прераната смрт на професорот Јован Стојаноски, градоначалник на општина Охрид.

Од мое лично име и од името на моите соработници, упатувам искрено жалење и длабоко сочувство до сите членови на неговото семејство и неговите пријатели.

Нека почива во мир.“, пишува градоначалникот Таравари во телеграмата.

Служба за информирање