ЈАВЕН ПОВИК

Регионална програма за локална демократија во Западен Балкан - ReLOaD ЈАВЕН ПОВИК за изразување интерес за учество на претставник од…

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ ВО РАМКИ НА РЕГИОНАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ЛОКАЛНА ДЕМОКРАТИЈА ВО ЗАПАДЕН БАЛКАН (ReLOaD)

ОПШТИНА ГОСТИВАР ВО ПАРТНЕРСТВО СО ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВОЈ НА ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ (УНДП) ОБЈАВУВА: ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ…

Конкретни мерки против загадувачите на воздухот - прекршителите плаќаат казни

09.04.2019 Гостиварската општинска администрација на Гостивар е посветена во борбата против загадувањето на животната средина. Во оваа…

Таравари се сретна со претставници на ромската заедница во Гостивар

04.05.2019 Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари прими во својот кабинет претставници на ромската заедница. На средбата се разговараше…

Единствениот “успех“ на министертот за образование е одземањето на надлежностите на гостиварскиот градоначалник

05.04.2019 Одговорната за образование во Општина Гостивар, г-ѓа Аслиан Снопче, на прес-конференцијата што се одржа денес, истакна дека одземањењто…

СООПШТЕНИЕ

,
Почитувани граѓани, Утре (четврток) во 8:00 часот, почнува поставувањето на финалниот слој асфалт на улицата кон село Бањица, односно…