СООПШТЕНИЕ

,

Почитувани граѓани,

Утре (четврток) во 8:00 часот, почнува поставувањето на финалниот слој асфалт на улицата кон село Бањица, односно сегментот од завршетокот на булеварот Браќа Ѓиноски (кај продавницата за теписи “Џан”) до распаќето за село Долна Бањица и населба Бањешница.

Додека ќе траат работите, во овој дел од улицата сообраќајот ќе биде во целосен прекин, а за движење од градот кон селата Долна и Горна Бањица, Ѓоновица и Симница и обратно, како алтернативна улица ќе може се користи улицата на населба Бањешница.

Изведувачот на работите предвидува асфалтирањето да заврши во текот на денот.

Ги замолуваме граѓаните за разбирање.

Служба за информирање