СООПШТЕНИЕ

28.02.2019

Поради дефект во главниот цевковод Ф 500 во близина на село Равен, во четврток (2 мај) од 9:00 часот ќе има прекин во снабдувањето со вода
Од ЈП „Комуналец„ – Гостивар, информираат дека прекинот ќе трае до целосно отстранување на дефектот, а додека ќе траат работите, без вода за пиење ќе остане цел град и слата кои со вода се снабдуваат од градскиот водовод.
Општина Гостивар бара разбирање од граѓаните.
Служба за информирање