ИЗВЕСТУВАЊЕ

15.08.2019

Ги известуваме граѓаните дека утре (петок) ќе започнат градежните работи за целосна реконструкција на улица “28 ноември“ што ја поврзува улицА „Иво Лола Рибар“ со улица “Панче Попоски“.

Додека ќе се изведуваат работите, сообраќајот на возила и пешаци ќе се одвива во отеѓнати услови, а во одредени периоди ќе биде и блокиран.

Ги молиме жителите од улицата, уште од вечерва да ги отстранат паркираните возила.

Служба за инфиормирање