ИЗВЕСТИЕ

09.12.2019

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека утре (вторник), од 10:00 до 13:00 часот, градоначалникот Арбен Таравари, ќе прима граѓани во Општинскиот центар за услуги (Информативен центар) што се наоѓа на приземје.

Заедно со градоначалникот Таравари ќе бидат и раководителите на сектори.

Служба за информирање