Новогодишна порака на градоначалникот Арбен Таравари

Драги гостиварци!

Денес е последен ден од годината која успеавме заедно да ја надминеме, независно од пречките кои ги имавме по патот!
Посакувам во 2020 година да бидеме многу подобро од годинава и сигурен сум дека ќе бидеме, бидејќи не чекаат подобри денови!

Нека Ви е Среќна Новата Година!
Здравје и успех на сите!