ПОКАНА за ЈАВНА ДЕБАТА

Почитувани граѓани,

Утре (среда) со почеток во 12:00 часот, во салата на Советот на општина Гостивар, ќе се одржи јавна расправа во врска со нацрт-Извештајот за стратегиска оцена на животната средина.

Ве покануваме да учествувате и да придонесете во изготвувањето на конечната верзија на Извештајот.

Служба за информирање – Општина Гостивар