ИЛУСТРАЦИЈА

Една кратка илустрација за силата и важноста на социјалната дистанца во овие важни мигови во борбата против ширењето на COVID-19.
Ве молам, почитувајте ја социјалната дистанца и останете дома!

#БезПаника #ОстанетеДома