Предавање за мерките за превенција од коронавирус

03.03.2020

Утре (среда) со почеток во 12:00 часот во салата на Советот на Општина Гостивар, др. Фадил Цана – специјалист во Универзитетската клиника за инфективни болести во Скопје, ќе одржи предавање за тоа што е коронавирус и кои се најефикасните мерки за да се спречи неговото ширење.

Ги покануваме граѓаните на учество.

Служба за информирање