Почитувани гостиварци

Иако денеска во групата на кризниот штаб, донивме информација дека кафитериите можат да работат по моделот купи и оди, сега гледам дека сеуште оваа одлука не е официјализирана. Затоа ве молам, уште овој викенд да бидеме стрпливи, додека ни стигне и писмено известување од централниот кризен штаб.

Се до цел, никој да нема никакви правни последици, ги молам сите кафитерии во градот Гостивар, утре да не започнат со работа, туку да ја причекаме одлуката и писмено да ни стигне до понеделник.
Имајте убав викенд со вашите семејства!

#ЕденГрад #ЕднаКуќа #ЗаедноМожеме