ИЗВЕСТУВАЊЕ

13.10.2020

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека на 15.10.2020г. (четврток), со почеток во 11:00 часот, во салата на Советот на Општина Гостивар, во организација на ЈКП “Јавни паркинзи и зеленило“ ќе се одржи

ЈАВНА ДЕБАТА

за сечење на стари исушени дрвја кои претставуваат опасност за безбедноста на минувачите

Ги покануваме сите заинтересирани лица, особено активистите, претставници на невладини организации и еколошки здруженија, да учествуваат во дебатата.

Служба за информирање