ИЗВЕСТУВАЊЕ

09.11.2020

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека утре (вторник) со почеток во 8:00 часот ќе започне асфалтирањето на улица “Илинденска“ на потегот од кај кружниот тек кај “Бриони“ до бензинска пумпа “Бунар петрол“.

Работите се очекува да траат до 17:00 часот а во тој временски период сообраќајот ќе биде целосно блокиран.

Се замолуваат локалните жители уште до вечерва да не ги паркираат возилата во тој дел.

Ви благодариме за разбирањето!

Служба за информирање