Во среда, авионско прскање против комарци

05.07.2021

Се известуваат сите граѓани дека на ден 07.07.2021 година (среда), во раните утрински часови ќе се изврши авионско прскање против комарци на територија на општина Гостивар. 

Се известуваат пчеларите да превземат соодветни мерки за заштита на пчелите. Во случај на неповолни временски услови, истото се одложува за наредниот ден.

Служба за информирање