Заедно ја проектираме иднината!

Јавна дебата со невладини организации, Советници, бизнис заедница, граѓани – Агенда:

– Буџет на Општина Гостивар за 2022 година

–  Проект за подобрување на општинските услуги (втор МСИП) и Проектот за енергетска ефикасност во јавниот сектор (ПСЕЕП)

Сала на Советот на Општина Гостивар на 21.12.2021, со почеток во 16.00 часот

Граѓаните, граѓанскиот сектор, младинските здруженија, спортските клубови и сите чинители се поканети да учествуваат и да дадат свој придонес во изготвувањето на буџетот на Гостивар за следната година.