Известување

Ве известуваме дека од 08.12.2021 (Среда) до 11.12.2021 (Сабота), поради инсталација на главна водоводна линија со проектот на KFW и SECO, преодот на булевар Браќа Ѓиноски, делот од надвозникот на влез од градот Гостивар до првиот кружен тек, ке се промени режимот на соoбраќај, всушност двонасочниот сообраќај ќе се одвива првите два дена на лентата влез во Гостивар додека останатите два дена на лентата излез од Гостивар.

Апелираме на почитување на сообраќајните знаци, внимателно возење и разбирање до завршување на градежните активности. Асистенцијата ќе се врши од страна на претставници од МВР и ЈКП Гостивар Ви благодариме на разбирањето.