Заедно со градоначалникот на Света Недеља, Дарио Зуревац, присуствував на саемот „Ден на скарата“

Заедно со градоначалникот на Света Недеља, Дарио Зуревац, присуствував на саемот „Ден на скарата“.
Традиционален саем за храна, на кој присуствуваат гастрономи од Загреб и околината.

Имав задоволство да се сретнам и со мои сонародници од Северна Македонија, стари гастрономи во Хрватска, кои таму водат свои бизниси и се познати по квалитетот што го нудат веќе неколку децении.

Посакувам наскоро всков саем да организираме и во Гостивар.