Нови униформи за вработените во “Комуналец”

Нови униформи за вработените во “Комуналец”

60 комплети униформи, донација од Општина Ејупсултан– Турција, им предадовме на вработените во ЈП “Комуналец”.
Срдечно им благодарам на донаторите за оваа многу потребна донација за овие работници.

Општина Гостивар отсекогаш се грижела за вработените во јавните комунални претпријатија и со зголемување на платите на вработените до 25%, како и континуирано обезбедување работна опрема за создавање на подобри услови за работа.