Известување

За потребите на Проектот за поврзување на локални патишта кој е финансиран со средства од Светска Банка, општина Гостивар има аплицирано со под-прокет за “Реконструкција на локален пат од с. Здуње до с. Дебреше, и локалниот пат од с. Долна Бањица до с. Горна Бањица во Општина Гостивар” за што е изготвена Контролна Листа на План за управување со животна средина и социјални аспекти согласно Стандардите за животна средина и социјални аспекти на Светска Банка.

 

Во овој линк може да ги најдете потребните документи https://we.tl/t-VWZbNcCFdx

1.final ESMP Checklist Gostivar MK

2.Formular za podnesuvanje komentari

3.Izvestuvanje za javen uvid na ESMP_Checklist