Општина Гостивар со тага ја прифати веста за денешната трагедија во Истанбул

 

Со жалење и тага ја прифатифме веста за трагедијата што се случи денеска во Истанбул, Турција.

Општина Гостивар изразува сочувство до семејствата на загинатите и турскиот народ.

Ние се солидаризираме со вас на овој ден на трагедија и ги осудуваме ваквите инциденти во кои животот го губат невини луѓе.