Претседателот на советот Валбон Лимани заедно со други советници ги посети хуманитарните активности во Гостивар

Претседателот на Советот на општина Гостивар, Валбон Лимани, во пресрет на празникот Велигден, заедно со други општински советници, ја посети хуманитарната активност организирана од Хуманитарното здружение „Трајче Нешковски“.

Хуманитарната активност ја организираше фондацијата „Трајче Нешковски“ со поддршка на општина Гостивар, Црвен крст – Гостивар и Центар за култура – ​​Гостивар.