Aсфалтиран првиот дел од патот „Боге Вељановски“

,

Општина Гостивар почна со асфалтирање на патот „Боге Вељановски“.

Асфалтирањето на овој пат опфаќа 385 метри должина и 5 метри, додека целокупното асфалтирање ќе се врши во две фази.

Потсетуваме дека со прилагодување на времето, општина Гостивар продолжи со работите во улиците со асфалтирање и пополнување на дупките.