Изввестување

Почитувани граѓани, ве известуваме дека поради изведување на работите за целосно асфалтирање, на 01.11.2023 година (петок) од 10:00-17:00 часот и на 02.112023 година (сабота) од 08:00-18:00 часот, ќе биде затворена за сообраќај улица „Илинденска“, и тоа од раскрсницата кај магацинот на ЈП „Комуналец“ до приклучокот за магистрален кон Тетово.

Посочените временски интервали на затворање на патот се информативни, а фактички ќе ги диктира динамиката на работите. Ви благодариме за разбирањето!