Entries by EL AL

ПОКАНА за Обука на Дигитален Маркетинг

Почитувани Занаетчии Занаетчиска Комора на РСМ во соработка со Регионална Занаетчиска комора Гостивар планира да организира во сабота 17.02 бесплатна обука за сите занаетчии со почеток од 11 часот во салата на Општина Гостивар. Обуката ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ ќе биде од информативен карактер. Преку ефикасно дејствување и организирање на обуки од ваков карактер ЗКРСМ им става […]

Меѓуопштинска средба за вмрежување и соработка на Локалните економско – социјални совети

Работна средба за вмрежување на Локалните економско –  социјални совети – ЛЕСС од општините Куманово, Битола, Струга, Тетово, Гостивар, Штип, Ресен, Кавадарци и Свети Николе, се одржа денеска во Општина Куманово, во организација на Младински културен центар – Битола, во соработка со Општината и ЛЕСС Куманово. Целта на оваа средба е популаризација на работата на […]