JП "Комуналец": Интензивно се работи за надминување на проблемот со водата за пиење во Дебрешe

,
01.12.2017 Како последица на обилните врнежи од дожд, особено во вечерните часови во полошкиот регион, изворската вода   доаѓа   заматена…

ЈП "Јавни паркинзи и зеленило" - акција за кастрење на дрвјата и чистење на речното корито во село Дебреше

,
29.11.2017 Во пресрет на зимата, Јавното претпријатие "Јавни паркинзи и зеленило", е пред завршување на акцијата за крастење на дрвјата во…