Почна асфалтирањето на неколку улици во Гостивар и село Форина - се инвестираат 22,5 милиони денари општински средства

,
08.08.2018 По потпишувањето на Рамковниот договор со економските оператори за инфраструктурни проекти во подрачјето на општина Гостивар,…

Aкцијата за уривање на бесправните градби во Гостивар

,
30.07.2018 Започна денес акцијата за уривање на бесправните градби на територијата на општина Гостивар. Првата градба која што денес беше…

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ ВО РАМКИ НА РЕГИОНАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ЛОКАЛНА ДЕМОКРАТИЈА ВО ЗАПАДЕН БАЛКАН (ReLOaD)

, ,
ОПШТИНА ГОСТИВАР ВО ПАРТНЕРСТВО СО ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВОЈ НА ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ (УНДП) ОБЈАВУВА: ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ…

Соопштение

03.01.2018 Почитувани граѓани, Ве известуваме дека со измените и дополнувањата на Законот за постапување со бесправно изградени објекти…