Конститутивен состанок на новиот состав на локалниот економско-социјален совет на општина Гостивар

  На денешната седница на која присуствуваа претседавачот на Советот на општината, Валбон Лимани и Азра Садику од општината, беше...
Конститутивен состанок на новиот состав на локалниот економско-социјален совет на општина Гостивар

Градоначалникот Арбен Таравари му ја додели наградата „Почесен граѓанин“ на градоначалникот на Тирана, Ерион Велиај

Денеска во просториите на општината, на свечена церемонија, градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари му ја додели наградата „Почесен граѓанин на...
Градоначалникот Арбен Таравари му ја додели наградата „Почесен граѓанин“ на градоначалникот на Тирана, Ерион Велиај

КОНКУРС

KОНКУРС За обука за Негувател/ка за помош и нега на стари лица и лица со попреченост Се повикуваат сите заинтересирани...
КОНКУРС

Општина Гостивар со бројни активности за „Денот на екологијата“

Општина Гостивар и оваа година продолжи со традицијата да организира активности за одбележување на 21 Март - Денот на екологијата,...
Општина Гостивар со бројни активности за „Денот на екологијата“

Општина Гостивар го одбележа Меѓународниот ден на Даунов синдром

Со повеќе активности општина Гостивар го одбележа Меѓународниот ден на Даунов синдром. Активностите започнаа од градскиот парк каде градоначалникот на...
Општина Гостивар го одбележа Меѓународниот ден на Даунов синдром

Градоначалникот Арбен Таравари го пречека на средба претставникот на компанијата GH Holding, Јожеф Нозе

Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари денеска го пречека на средба Јожеф Нозе претставник на компанијата GH HOLDING од Љубјана...
Градоначалникот Арбен Таравари го пречека на средба претставникот на компанијата GH Holding, Јожеф Нозе

Општина Гостивар и Organized Youth Association

Продолжуваме со реализација на работилниците од #ПрограматаМ со момчињата од Гостивар во соработка со наши партнери Center for Research and...
Општина Гостивар и Organized Youth Association

Општина Гостивар потпиша Меморандум за соработка со Organized Youth Association

Претседавачот на Советот, Валбон Лимани, во име на општина Гостивар го потпиша Меморандумот за соработка во рамките на проектот „Еко...
Општина Гостивар потпиша Меморандум за соработка со Organized Youth Association

Општината го започнува проектот „Општини посветени на децата“

Општина Гостивар заедно со првата амбасада за деца во светот „Меѓаши“ и уште неколку општини ја започнаа реализацијата на проектот...
Општината го започнува проектот „Општини посветени на децата“

„Едно кафе со мојот доктор“, градоначалникот Арбен Таравари учествува на работилницата организирана од општина Гостивар и „ЕЗРА“

Градоначалникот на општина Гостивар Арбен Таравари заедно со министерот за здравство Фатмир Меџитин учествуваа на работилницата „Едно кафе со мојот...
„Едно кафе со мојот доктор“, градоначалникот Арбен Таравари учествува на работилницата организирана од општина Гостивар и „ЕЗРА“