NJTKZ pajiset me 10 shtretër – donacion nga Komuna e Gostivarit

20.04.2018 Me qëllim të përmirësimit të kushteve të punës për të punësuarit në Njësinë Territoriale Kundërzjarrit – Gostivar, Komuna e Gostivarit ndau donacion prej 10 shtretërish. Jusuf Bajrami koordinator i autorizuar nga Komuna e Gostivarit në NJTKZ, falënderoi kryetarin e komunës Arben Taravari për këtë donacion, duke bërë me dije se përmirësimi i kushteve të […]

Njoftim

,

18.04.2018 Njoftohen banorët e rrugëve “Boris Kidriç” (prej te Kisha deri te Marketi “Montenegro”), “Dimitar Vllahov” dhe “Mlladen Grujevski”, se sot prej në ora 12 deri në ora 15, do të kenë shtypje të reduktuar të ujësjellësit. Kjo si pasojë e punimeve që po realizohen për sanimin e defektit në tubacionin kryesor Ф 100. Nga […]

Njoftim 2

18.04.2018 Njoftohen qytetarët se asfaltimi i rrugëkryqit te Kompleksi “Barok” do të bëhet nesër në mëngjes. Deri te vonesa e asfaltimit vjen si pasojë e një defekti të makinës të ndërmarrjes realizuese të punimeve. Nga SHA “Pellagonija”, kërkojnë falje publike dhe mirëkuptim nga ana e qytetarëve të Gostivarit për vonesën. Shërbimi për informim