Ambasadorja turke ia dorëzoi çelësat e dy auto-ambulancave kryetarit Taravari

24.04.2018 Ambasadorja e Republikës së Turqisë në Shkup, Tülin Erkal Kara, ia dorëzoi kryetarit të komunës së Gostivarit, Arben Taravari, çelësat e dy auto-ambulancave – donacion turk për nevojat e Spitalit të përgjithshëm të Gostivarit. Donacioni në fjalë ishte i dakordësuar që në kohën kur Arben Taravari ishte ministër i shëndetësisë, ndërsa dorëzimi i donacionit u bë […]

Gjatë fundjavës u mbushën gropat goditëse në të gjitha rrugët e qytetit të Gostivarit

,

23.04.2018 Ndërmarrja Publike “Komunalec”, me mbështetje të Komunës së Gostivarit, gjatë fundjavës që kaloi përmbylli aksionin për mbushjen e gropave goditëse në të gjitha rrugët e qytetit. “Aksionin që e filluam me ardhjen e pranverës, gjatë fundjavës së kaluar e përfunduam dhe tashmë të gjitha gropat në rrugët e qytetit janë të mbushura me çka […]

Me vetëiniciativë të banorëve dhe me ndihmën e Komunës së Gostivarit, rregullohet lagja rome “Dupka”

,

21.04.2018 Banorët e lagjes së margjinalizuar rome “Dupka” në Gostivar, realizuan një aksion për pastrimin e vendbanimit të tyre, ndërsa në ndihmë u doli Komua e Gostivarit përmes Ndërmarrjes publike “Komunalec”. Banorët lokalë i pastrojnë mbeturinat dhe i grumbullojnë në një vend, ndërsa Ndërmarrja publike bën bartjen e tyre, rrafshimin e rrugës dhe pastrimin e […]