Komuna e Gostivarit e para implementon Ueb Platformën Raporto.mk

26.04.2018 Sot e tutje, banorët e komunës së Gostivarit mund të raportojnë në mënyrë të lehtë ankesat e tyre për problemet e kategorive siç janë: mbeturinat, gropat në rrugë, ndotësit e ajrit, ndriçimi publik, trotuaret e dëmtuara, rrugë të papastruara nga bora dhe akulli, si dhe probleme të tjera komunale me të cilat ballafaqohen në […]

Nesër vihet në funksion Platforma RAPORTO.MK

Shoqata Qytetare NEXUS – Koncepti Civil (NEXUS) do të promovojë vënien në funksion të Platformës Raporto.mk. Promovimi do të mbahet në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit, nesër në ora 10:00. Në promovim janë ftuar organizatat qytetare, institucionet, donatorët, si dhe të gjitha palët e interesuara që kanë bashkëpunuar ose kanë qenë pjesë e […]

Drejtorët e dhunshëm të BDI-së shpallin konkurse të paligjshme

,

24.08.2018 BDI-ja arriti që me anë të presioneve të ndryshme mbi qeverinë Zaev, t’ia merr kompetencat në arsim kryetarit të komunës së Gostivarit, Arben Taravari. Ata duke aluduar në atë se do të venë rend në arsim, sollën drejtorë të dhunshëm dhe drejtorë shkelës të çdo norme ligjore. Së fundmi, në Shkollën e Mesme të […]