U mbajt Gara ndërkombëtare në paraglajding “Mavorovo Open” – 2018, u mbështet edhe nga Komuna e Gostivarit

30.04.2018 Fundjavën që lamë pas, 28 dhe 29 prill, u mbajt Gara ndërkombëtare në Paraglajding – ulje precize “Mavorovo Open” – 2018, në organizim të Klubit Fluturues “Kondor” – Gostivar, me mbështetje edhe të Komunës së Gostivarit. Ceremonia e hapjes solemne u mbajt të shtunën në ora 10 në Stadiumin sportiv të Mavrovës, ku fjalë […]

Nxënësit e SHF “Goce Dellçev” vizituan Komunën e Gostivarit

,

26.04.2018 Nxënësit e klasës së katërt, paralelet në gjuhën maqedonase, pranë Shkollës Fillore Komunale “Goce Dellçev” – Gostivar, të shoqëruar nga mësueset e tyre, ishin sot për vizitë në Komunën e Gostivarit, për tu njoftuar me mënyrën e funksionimit të pushtetit lokal. Gjatë vizitës ata takuan kryetarin e komunës Arben Taravari dhe bashkëpunëtorët e tij […]

Komuna e Gostivarit e para implementon Ueb Platformën Raporto.mk

26.04.2018 Sot e tutje, banorët e komunës së Gostivarit mund të raportojnë në mënyrë të lehtë ankesat e tyre për problemet e kategorive siç janë: mbeturinat, gropat në rrugë, ndotësit e ajrit, ndriçimi publik, trotuaret e dëmtuara, rrugë të papastruara nga bora dhe akulli, si dhe probleme të tjera komunale me të cilat ballafaqohen në […]